DESER BREAK HAZELNUT & COFFEE

  • Czas przygotowania 15 minut
  • # # # Łatwe
DESER BREAK HAZELNUT & COFFEE.

Składniki:

DESER BREAK COFFEE:

Dla 2 osób
250g śmietany 36%
250g mascarpone
150g cukru pudru
orzechy laskowe
migdały
batony Break Coffee

DESER BREAK HAZELNUT:

250g śmietany 36%
250g mascarpone
150g cukru pudru
30g orzechy laskowe
batony Break Hazelnut

Przygotowanie:

  • 1. DESER BREAK COFFEE: Składniki ubijamy razem, następnie dodajemy 50g zimnego espresso i delikatnie razem mieszamy wszystkie składniki. Na spód pucharka kładziemy pokrojone batoniki Coffee Break, następnie krem kawowy, później układamy kolejną warstwę batoników, znów krem kawowy i całość dekorujemy prażonymi migdałami i orzechami laskowymi oraz batonikami BREAK.
  • 2. DESER BREAK HAZELNUT: Wszystkie składniki ubijamy razem i tak przygotowanym kremem przekładamy nasze warstwy połamanych batoników break o smaku orzechowym. Górę dekorujemy zimnymi, sparzonymi wcześniej, pokrojonymi orzechami laskowymi.
Nasz serwis internetowy wykorzystuje pliki cookies, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów. Jeżeli nie wyrażasz zgody - zmień ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj naszą Politykę Prywatności. ×